Tietoa meistä.

ilmalämpöpumput asennettuna takuutyönä pori satakunta
ilmalämpöpumput asennettuna takuutyönä pori satakunta
Jäspi ilma/vesi lämpöpumpun ulkoyksikkö
Jäspi ilma/vesi lämpöpumpun ulkoyksikkö
Ulkoyksikön tyhjiöinti
Ulkoyksikön tyhjiöinti

Palveleva työosuuskunta.

Olemme v. 2007 perustettu työosuuskunta. Tavoitteeme on palvella alueemme  asiakaskuntaa  laajalla  ammatitaito-osaamisalueella.

Sähkötöistä vastaa entinen Porin LT- Tekniikka,  joka on perustettu alunperin jo v. 1999.   Toiminta  sulautui  WeWorry  osuuskuntaan vuodesta  2016 alkaen. 

 Samalla  osuuskuntamme  sähkö-  ja talotekniikan osaamisalue laajeni huomattavasti.  Porin LT- Tekniikka on edelleen olemassa, mutta tuttuna  "tavaramerkkinä"  ohjaamaan  asiakkaat oikeaan osoitteeseen.    

Kauttamme  saat  myös  rakennusten  remonttipalvelua,   sekä sisustusremonttien suunnittelut ja toteutuksen.  Tapetoinnit ja maalauspalvelut käytettävissä samalla. 

Kiinteistön huoltopalvelut kattaa ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien huolto ja korjaustyöt unohtamatta korjausneuvontaa.

Uusimpana on Lämpöpumppujen myynti ja asennukset. Olemme nyt myös Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike(E3) sähköurakointioikeuksien ohella.  Saat  saman  katon  alta nyt  paljon  enemmän  kuin  ennen. 

Olemme jo vuosia sähköistäneet maalämpöpumppuja  ja ilmavesilämpöpumppuja erityisesti saneerauskohteisiin.  Nyt teemme myös ilmavesilämpöpumppujen kylmätyöt samalla.

Hyvänä yhteistyökumppanina toimii TR LVI-Palvelut Oy.

Yhteistyössä asennamme maa-ja ilma/vesilämpöpumput kohteisiin toimintakuntoon saatettuina.

Työstämme saat myös kotitalousvähennyksen verotuksessa!


Lisää kuvia alla vasemmalla tulossa eri kohteista....