Tuotteet ja palvelut

sähkötyöt pori valaistus sisustus
sähkötyöt pori valaistus sisustus

Sähköasennuspalvelut

Kauttamme saat koko paketin. Olipa tarpeesi valokytkin, pistorasia tai uuden kotisi kokonainen sähköurakka kaikkine tarpeineen. Suoritamme  tarvittavat tuotteet ja palvelut tarvittaessa avaimet käteen-periaatteella. Erikoisosaaminen on saneerauskohteissa, joissa haasteita tuo uuden ja vanhan sovittaminen yhteen parhaalla tavalla ottaen huomioon sähköturvallisuuden ja käytettävyyden. 

Muista kotitalousvähennys työstämme!

Paras mainos on aina tyytyväinen asiakas!lämpöpumput Satakunnassa
lämpöpumput Satakunnassa
innova jälleenmyyjä satakunta pori
innova jälleenmyyjä satakunta pori

  ilmalämpöpumput

Varmista ajoissa lämpöpumppusi saatavuus!  Materiaalipula saattaa vaikuttaa  eri mallien saatavuus- ja toimitusaikoihin.

Esimerkkeinä monista pumpuistamme on:

Wilfa Narvik 25, 35 (Wifi) tai Svalbard Extreme ja Lofoten Powerfu

Wilfa ilmalämpöpumput - kehitetty koviin suomalaisiin olosuhteisiin

Pohjoismaalaisina me Wilfalla tiedämme, millaista on asua Pohjoismaissa. Tiedämme, että ilmalämpöpumppujen on kestettävä pitkät kylmät ajanjaksot yhtälailla kuin kosteat säät ja kesän lämpö. Toisin sanoen tiedämme, että pohjoismaiset ilmasto-olosuhteet voivat olla haaste laitteelle, jonka tulee toimia ulkona vuoden ympäri.

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysvaihtoehto, joka tuottaa lämpöä käyttämällä ilmassa jo olevaa energiaa. Kesän kuumina päivinä toimintaprosessi on sama: lämpötilaero käytetään hyödyksi ja lämmin ilma jäähdytetään. Yksinkertaisilla huolto- ja ylläpitotoimenpiteillä ilmalämpöpumpun käyttöikä on noin 10-15 vuotta

- mahdollisesti kauemmin.

Kaikissa Wilfa ilmalämpöpumpussa on 7 vuoden takuu.

Näillä leveysasteilla tulee pumpun toimia erityisesti kylmällä kelillä.

Wilfan mallit toimivat vielä -25, ja -30 asteen pakkasilla.GREE Amber 25-A/2(Wifi)  tai  35-A/2(Wifi),  ja monta muuta mallia. Näistä löytyy varmasti sopiva hinta/laatu/tehosuhde kohteeseen kuin kohteeseen.  Varaa meiltä arvio- ja kartoituskäynti.  Tehdään tarjous juuri oikeasta mallista kohteeseen.  Lisätietoa GREE pumpuista on alla:

www.scanvarm.fi  


Innova Balance 9  tai 12. Molemmissa malleissa on kohtalaisen hyvä saatavuus. Varaa  meiltä arvio- ja kartoituskäynti, jotta voimme etsiä juuri teille sopivan vaihtoehdon. 


Hitachi Mokai R32 ja Nordic Shirokuma R32 laadukkaat pumput vaativallekin käyttäjälle. 

Tarkemmat tiedot pumpuista löydät alapuolelta:

www.parhaatlampopumput.fi 


Käytämme aina asennuksissa laadukkaita asennustarvikkeita, jotta saat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.


Tärkeää!

Käytä aina Tukesin hyväksymiä asentajia sekä asennusliikkeitä!

www.tukes.fi/


HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ?